maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kokkailua

Minä päätin tänään kokeilla jotain ihan uutta.
Olen kyllästynyt ainaisiin samoihin pöperöihin, jotka päivä toisensa jälkeen toistaa itseään. Totaalinen mielikuvituksen puute ruuan suhteen.

Enkä nyt tiedä onko tämäkään niin erilaista, mutta ainakin meidän ruokapöydässä. Kirjolohta ja kasvissosetta :)

Keitin keittojuures ja vihannessekoituspussit kasvisliemivedessä ja soseutin ne. Tai no melkein soseutin ;)
Sekaan ruususuolan lisäksi heitin tuoretta basilikaa ja voita. Nam!


Kalan päälle muutama tippa oliiviöljyä ja tuoretta sitruunamelissaa ja tietysti myös suolaa. Suola ennen uunia ja sitruunamelissa jälkeen. Vielä lautasella lisäsin muutaman tipan sweet chili kastiketta. Olen hivenen allerginen paprikoille niin en kauheasti uskaltanut laittaa, mutta tämä toi aika kivan lisän ruokaan.


Ja jälkkäriksi itselleni mustikkarahkaa, yleensä laitan lorauksen vanilijakastiketta mukaan, mutta tämä meni ihan pelkästään maitorahkalla ja mustikoilla. Kelpasi kyllä :) Ja en ole niin itsekäs, että tämä olisi vain itselleni, mutta tuo ukko ei välitä lainkaan rahkasta ja muita jälkkäriaineiksia ei ollut.


Tein myös jääkaapin oveen listan erilaisista lisukkeista ja mitä kaapissa olisi hyvä olla aina. Jos se hieman helpottaisi ainaista mitä kaupasta tuotaisiin -pulmaa. Kärsiikö joku muu sellaisesta? Varsinkin jos on tälläinen ikuisesti erikoisruokavalioinen. Toivon todella, että helpottaisi.

-moonainen-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti